Januari, 2016

Vi öppnar vår elfte nöjesarena!

Nu öppnar vi vår elfte nöjesarena – på ett av Göteborgs absolut bästa lägen. Dörrarna till det nya Kungsportshuset slås upp hösten 2017 och totalrenoveringen är i full gång. Läs mer om satsningen som kommer att förändra Göteborgs nöjesliv här.

 

 

2egrouphansen liten

 

 

 

Sedan 2008 är Hansen en del av koncernen 2E Group. Tillsammans är vi en av de ledande aktörerna inom upplevelseindustrin i Skandinavien som initierar, producerar, marknadsför och projektleder levande underhållning och möten för mer än 1,8 miljoner gäster om året. I koncernen ingår även dotterbolagen 2Entertain, Showtic och Wallmans Nöjen. Därtill ingår 11 egna arenor: Cirkusbygningen Köpenhamn, China Teatern, Golden Hits, Hamburger Börs, Intiman, Kungsportshuset (öppnar hösten 2017), Lisebergsteatern, Oscarsteatern, Vallarnas friluftsteater, Wallmans Oslo och Wallmans Stockholm.

 

Lär känna upplevelsekoncernen 2E Group här.

Postad i ,

Augusti, 2015

2E Group rekryterar

Vi på 2E Group är en av de ledande aktörerna inom upplevelseindustrin i Skandinavien. Inom koncernen skapas levande underhållning och meningsfulla möten för fler än 1,8 miljoner gäster varje år – såväl privatpersoner som företagskunder.

 

Nu söker vi på Hansen en rutinerad projektledare till team i Växjö. Som projektledare hos Hansen kommer du att få ansvar för några av företagets viktigaste kunder. Din uppgift blir att hjälpa våra uppdragsgivare att planera och projektleda event och resor över hela världen som inspirerar, odlar relationer och gör att de når sina mål.

 

Till 2Entertain söker vi även en artistagent som kommer att röra sig bland evenemangsbokare, eventarrangörer och artister men ha sin bas på vårt nya fräscha kontor i Lumahuset i Hammarby Sjöstad i Stockholm.

 

För mer information om tjänsterna och hur du ansöker, klicka här. Hoppas vi hörs!

 

 

Postad i ,

Maj, 2015

Hansen Göteborg söker en Flygansvarig

Till vårt kontor i Göteborg söker vi nu en Flygansvarig. En roll som innebär att du är en naturlig och viktig del av vår affär där din kompetens inom IATA och Amadeus är av stor vikt, kombinerat med en ständig strävan efter att alltid hitta spännande, vassa och kostnadseffektiva transportlösningar i våra uppdrag.

Du kommer att ha en central roll på Hansen och du arbetar i nära samarbete med våra kontor och team i Göteborg, Växjö och Stockholm, totalt ca 45 personer. Det är en bred och varierande roll där du tillsammans med teamen arbetar med att ta fram flyglösningar, prissätter och biljetterar samt följer upp och gör slutavstämningar. Du kommer även spela en viktig roll i kontakter och avtalsförhandlingar med flygbolag och andra externa leverantörer.

Vi ser att du har ett högt affärsmannaskap och brinner för mötesbranschen. Du har en naturlig och stark social kompetens med vilken du skapar och stärker relationer till våra partners och interna team för att fortsätta utveckla Hansens ledande position inom transportlogistik.

 

 

Är du den vi söker? Varmt välkommen med din ansökan! I denna rekrytering samarbetar vi med Resebemanning. För mer information om tjänsten, frågor och ansökan – vänligen besök Resebemannings hemsida här. Vi ser mycket fram emot att höra från dig.

Postad i

Ett vykort från Brasilien

En energifylld vykortshälsning från Brasilien kom med posten! Det är våra kollegor som skickat kortet från hamnstoppet i Itajai, platsen som utgjorde den sjätte destinationen under det stora, världsomspännande racet.

Fortsätt att följa oss när vi ger en glimt av allt vi får uppleva under den fantastiska resan mot målgången i juni. Nästa destination: Newport.

Hälsningar från Itajai

Postad i
 

Ditt meddelande har skickats!

Ett mejl med filen bifogad har skickats!

 

Du har begärt

PDF
Whitepaper Title
Skicka denna fil till din
E-post
Fyll i dom tomma fälten så återkommer
vi så snart vi kan
Din e-post adress *
 

Vi älskar dina
tankar

Du borde skriva
ner dom nu

 
Hej, jag vill göra en offertförfrågan
Hej, jag skulle vilja komma i kontakt med
Hej, jag vill bara säga
Övrigt
Din e-post adress * Ditt meddelande *