Välkommen till Hansen

Allt handlar om människor. För att bra saker ska hända måste människor mötas. Vår uppgift är att skapa och driva några av dessa möten. En uppgift vi tar på stort allvar. Hansens verkliga superkraft är människorna. Vår kunskap, erfarenhet och engagemang.

Och när människor möts – kan allt hända!

Arets_byra

Vi tog hem tredjeplatsen i "Årets byrå 2023"

Att ta hem tredjeplatsen i Årets byrå 2023 känns fantastisk. Det visar att vårt hårda arbete och engagemang har betalat av sig och att vi levererar en hög kvalitet i vårt arbete. Att rankas bland de tre bästa byråerna i branschen är en stor ära och visar att Hansen är bland de mest framstående aktörerna i event-Sverige. Vi tar med oss detta pris med en känsla av stolthet och tillfredsställelse samtidigt som det ger våra befintliga kunder en bekräftelse på att de arbetar med en byrå som är bland de absolut bästa i branschen.

Startsida_2

Allt ifrån (riktigt) stora till mindre och skräddarsydda.

Vi skapar möten som stärker relationer, budskap och varumärken. Events som engagerar, kommunicerar och binder människor närmare varandra i din målgrupp. Det är vi bra på!

Vad vi gör?
Startsida_3

Vi bäddar för magin!

Oavsett om du ska uppmärksamma något, samla kunder och medarbetare eller bjuda in till ett färgsprakande arrangemang så tar vi fram bästa tänkbara koncept, plats och upplägg. Allt efter dina behov och önskemål. Det har vi gjort sedan 1989. Ner i minsta detalj!

Hur vi gör
Startsida_

Let the magic begin!

Hör av dig idag - vi lyssnar gärna till dina tankar och behov. Låt oss skapa något tillsammans.

Kontakt