Collector Bank / Walley – Den efterlängtade konferensen

  • Uppdrag: Samla bolaget – uppåt och framåt!
  • Omfattning: 350 deltagare
  • Plats: Göteborg
IMG_0027

En efterlängtad konferens med höga förväntningar!

 

Collector´s återkommande konferens när bolaget samlas, delar information och inspiration blev äntligen av i september 2022. Vi fick uppdraget att skapa ett koncept med förutsättningar för att uppnå deras interna syfte men allra viktigast - för att sprida massa energi. Många nyanställda och flera som inte setts på länge gjorde att fokus låg på en dag av gemenskap, relationsskapande och att skapa något att enas kring i arbete framåt. Kunden efterfrågade energi genom hela konferens och ville bjuda på något oväntat som ger en minnesvärd upplevelse.

Vad vi gjorde:

Efter att vridit och vänt på kundens önskemål insåg vi tidigt att vi behövt börja med hög energi direkt och bara lyfta därifrån. På scen bredvid moderatorn hade vi en DJ som sidekick. Med musik och liveframträdanden satte vi tempot direkt och bjöd gästerna på en show från start. Med en fin elegans höll moderatorn taktpinnen genom hela konferens som fylldes med såväl interna som externa talare. Dagens program avslutades med en skräddarsydd City Challenge. I mindre grupper skapades en god teamkänsla och de tävlade om fina priser och tävlingslusten var på topp.

Vi behöll energin som vi hade skapat redan från start och bjöd deltagarna på en futuristisk show under middagen, innan det blev dags för att plocka fram dansskorna. Genom att bjuda på något nytt, oväntat och en unik upplevelse ökade stoltheten när gästerna fick fira kvällen tillsammans.

IMG_0030