Speed – Get Together 2022

  • Uppdrag: Fira och belöna de anställda
  • Omfattning: 600 deltagare
  • Plats: Borås
Skärmavbild 2022-06-14 kl. 16.11.29

En efterlängtad fest för förväntansfulla medarbetare!

Efter två år med pandemi var det äntligen dags för Speed att samla sina medarbetare för en sprakande festkväll. Målet var att få alla att känna sig uppskattade och som en viktig del av Speeds framgång. Festen hölls på Åhaga i Borås dit medarbetare från närområdet samt Göteborg och Stockholm möttes en kväll i maj.  

Vad vi gjorde:

Vi lyssnade till kundens önskan om ett koncept som skulle locka så många medarbetare som möjligt till att vara med och fira, samtidigt som firandet skapades med ett hållbarhetsperspektiv. Genom en effektfull inbjudan som matchade både varumärke och målgrupp startade vi en ”buzz”. Detta följt av utskick via sms och mail som skapade förväntningar allt eftersom festkvällen närmade sig.  

I den stämningsfulla lokalen på Åhaga bjöds gästerna på middag, meddragande underhållning och ett pulserande dansgolv. Tack vare förarbetet med att jobba med ambassadörer för festen, kommunikationen innan och teasers om en ”kväll du inte vill missa” lyckades vi dubbla antalet deltagare, jämfört med tidigare års fester.  

Speed_Ahaga_2022 (94 of 116)