Trafikkontoret - Hisingsbron 2021

  • Uppdrag: Invigning av Hisingsbron
  • Omfattning: 300 personer på plats, live stream
  • Plats: Göteborg
_DSC0136
Hisingsbron_4

Under 2021 har Hisingsbron invigts flera gånger; av cyklister, bilister, gående och kollektivtrafik. Den 5 september fick vi det ärofyllda uppdraget att arrangera den slutgiltiga invigningen, där Hans Majestät Konungen tog en promenad över Göteborgs nya landmärke.

Vad vi gjorde:
Hansen Eventbyrå stod för projektledningen av kungabesöket som avslutades med invigningsceremoni uppe på Hisingsbron. På agendan stod seminarium med presentation av broprojektet, lunch på M/S St Erik och guidad tur av bron. På några fåtal timmar förvandlades körbanan till en ceremoniplats med insläpp av gäster, scen, publikområden och den obligatoriska röda mattan. Tillsammans med Triple & Touch, som stod för musiken, skapade vi ett scenprogram med dans, trummor, körer och gymnaster.

TV_Hisingsbron
Hisingsbron_2

De rådande pandemirestriktionerna begränsade antalet besökande gäster på plats. Lösningen blev livestreaming, vilket gav möjlighet för alla som ville att ta del av ceremonin. Hansen tog även hand om inbjudningar, grafiskt arbete och registrering av gäster.