Volvo Cars –Tjänsteårsfesten 2022

  • Uppdrag: Fira anställda
  • Omfattning: +600 deltagare
  • Plats: Göteborg
DSC02831
DSC05652-Redigera-2

Varje år bjuder Volvo Cars in medarbetare som varit anställda 25, 35 respektive 45 år eller fler i bolaget. I år fick vi i uppdrag att göra om den traditionella festen och skapa ett helt nytt koncept.

Vi ville skapa en miljö och känslan av att allt kan hända! En kväll med förväntningar - men inte veta vad man ska förvända sig - Expect The Unexpected. Gästerna välkomnades av spektakulära ledkaraktärer, med specialdesignade budskap. En sex meter hög ledpåfågel blev en eye-cather i lokalen, och en given plats för gästerna att vilja fota sig på. Vi ville låta seatingen få ta tid – så när draperiet effektfullt öppnades upp till middagsdelen svävade en karaktär på podiet mitt i lokalen till pulserande musik medan gästerna hittade sina bord. Alla små delar som tillsammans skapade en totalupplevelse.

Därefter följde en unik och modern, men nära och överraskande show med en mix av peppande musikaliska akter med inslag av ledljus och laser. Europas vassaste Performanceartister skapade tillsammans med musiker specialskrivna scenakter som hyllade jubilarer men uppskattades av alla. För att lyfta upplevelsen ackompanjerade vi DJ med livetrummor, sång och saxofon på dansgolvet när middag sömlöst gled över till fest. Publiken var på scen och musikerna på dansgolvet, vilket skapade en otrolig energi. Det blev många kära återseenden och förhoppningsvis nya bekantskaper.

DSC06050