kick off i Malmö

Vill du ena din personal inför något nytt och spännande? Vi på Hansen Eventbyrå hjälper dig att arrangera inspirerande kick off event i Malmö som både berör och engagerar dina gäster. Medans ditt fokus går till att nätverka och knyta eller bara ägna dig åt allt det roliga ordnar vi på Hansen Eventbyrå med allt det andra som din kick off i Malmö innebär.

Större kickoffer för företag i Malmö

Som en av landets ledande eventbyråer är vi grymma på att skapa kick off event som förenar dig och din målgrupp på ett såväl professionellt som inspirerande sätt - alltid hand i hand med ditt syfte.
Vårt erfarna team ser till att din kick off inkluderar allt ifrån de stora upplevelserna till de mindre detaljerna som etsar sig fast i minnet hos dina gäster - oavsett hur många du bjuder in. 

Kick off - ett viktigt event!

Syftet med en kick off är oftast att introducera, uppmärksamma och fira någonting nytt, men också att samla verksamheten och föra personalen närmare varandra inför det som komma skall.

När vi tar oss an ditt uppdrag vill vi först och främst lära känna dig och din verksamhet. Vi vill veta vad som driver er, vilka värderingar ni har och vilken vision ni blickar mot i horisonten. Tillsammans med det låter vi era behov, ambitioner och önskemål ligga som grund för de förslag på aktiviteter och upplevelser som vi presenterar. Vi roddar med all planering, logistik, teknik och kommunikation - alltid i linje med de krav och riktlinjer som ditt företag har. Anlita Hansen Eventbyrå för en smart och smidig kick off i Malmö, som skapar en proffsig uppfattning om er i kombination med att inspirera och beröra er målgrupp.

Kontakta oss gärna här så kan vi berätta mer.