Passion – Since 1989

Det är få saker vi förknippar med 80-talet som inte involverar skräckblandad förtjusning. Bodys, benvärmare och avklippta sweatshirts. Bono-inspirerade hockeyfrillor som oblygt levandegjorde begreppet: Business in front, party in the back. Bakmaskinens framfart och kärnkraftsdebatter lika utbredda som axelvaddar och postorderhets.

Mycket har hänt genom åren. Det kontrastfyllda 80-talet i chockrosa och mintgrönt födde många trender och legender som försvunnit och återuppstått – men vissa kom för att stanna. 1989 grundades Hansen när portarna slogs upp till det som skulle bli en av de största aktörerna inom mötesindustrin, med lång och oöverträfflig historia av att utveckla, projektleda och producera event. Idag är vi 50 anställda med kontor i Stockholm, Göteborg och Växjö.

Vi är eventbyrån vars främsta drivkraft utgörs av passion. En passion som driver oss att alltid göra skillnad för våra kunder och skapa upplevelser bortom det förväntade. En hatt vi burit med stolthet sedan 1989 – som »never goes out of style«.

Hansen_Word_Year_Logo_Svart