Därför är vi bra
jakob-owens-199505-unsplash (kopia)

För att du ska lära känna oss lite bättre har vi ställt några frågor till oss själva utifrån ditt perspektiv (så gott vi kunde i alla fall).

2B1A9720(spegelvand)

Varför finns ni?

Vi finns för att hjälpa företag bygga relationer till kunder eller medarbetare genom minnesvärda möten.

Vem finns ni till för?

Vi finns där för företag som vill investera i relationsbyggande möten, och ser ett välgenomfört event som ett självklart verktyg i att uppnå ett visst mål.

Vilken kundnytta skapar ni?

Ett minnesvärt möte – med rätt fokus och inramning – är värdeskapande i sig. Att sen kunna genomföra det så smidigt och kostnadseffektivt som möjligt anser vi tillför en rejäl kundnytta.

Efter en massa år i branschen har vi blivit ganska duktiga på det.

Vad har ni för resurser?

En hel del. Dels har vi erfarenheten av att ha genomfört tusentals event åt några av Sveriges – och för den delen världens – främsta varumärken. Allt ifrån megastora evenemang till små exklusiva möten. Dels ingår vi sedan 2008 i Moment Group – en av Nordens ledande aktörer inom upplevelseindustrin. Det ger oss tillgång inte bara till unik kompetens utan även elva egna arenor – inklusive Hamburger Börs och Cirkusbygningen.

Dessutom har vi vår egen reseavdelning samtidigt som vi är IATA-licensierade. Det gör att vi på ett kostnadseffektivt sätt kan förlägga ditt event var du vill i världen.

Vem skall jag kontakta för att ställa fler frågor eller boka ett möte?

Kul att vi inte tråkade ut dig! Enklast är om du kontaktar Conny på +46 701 87 87 50 eller conny.lingmerth@hansen.se