Företagsevent

Företagsevent

Ska ni fira en milstolpe, förmedla ett viktigt budskap, utbilda inom ett nytt område, eller lansera en ny produkt? Vi hjälper er att hålla i inspirerande företagsevent, jubileum, konferenser och större fester både inom- och utanför Sveriges gränser. 

Genom att dra nytta av vår expertis inom företagsevent kan du på ett effektfullt sätt nå ut med rätt budskap till rätt person. Som din stöttepelare bakom kulisserna från början till slut briljerar du tryggt i rampljuset. Vi ser till att ert företagsevent lever upp till förväntan och främjar ert budskap för att skapa en kraftfull och euforisk minnesbild hos er besökare. 

Kontakta oss gärna här så kan vi berätta mer.

 

Företagsevent

Vi skapar minnesvärda företagsevent

För att skapa den där förtrollande upplevelsen som nästlar sig fast i besökarens minnesbild krävs erfarenhet, förståelse för verksamheten och att våga tänka utanför boxen. Det är vi riktigt bra på. Tillsammans med er omvandlar vi ert budskap till effektiv kommunikation som når besökaren, det kan vara på ett väldigt flärdfritt sätt men också genom komplexa kreativa lösningar. Vi fungerar som er egna idéspruta som kommer med påhittiga lösningar för att fånga intresset och skapa engagemanget på ditt företagsevent. Allt ifrån innehåll och kommunikation till logistik och koordination. 


Eftersom vi ordnar företagsevent utanför Sveriges gränser hjälper vi även till med logistiken och det praktiska arbetet inför eventuella utlandsresor. Det inkluderar bland annat planering av transport och hotell men också att hitta lämpliga destinationer som matchar eventets ändamål, allt för att skapa bästa möjliga upplevelse för er och er besökare.

Att anordna ett företagsevent handlar inte bara om kreativt planeringsarbete utan du bör också kunna hålla ihop flera hundra-, tusentals människor på samma plats under en längre tid. Det ställer krav på både logistik- och koordinations arbete. Vi ser till att hela projektet rullar på från första bokning till slutrecension. Vi säkerställer att all nödvändig information når rätt person och att allt fungerar enligt plan väl på plats. Under tiden kan du lugnt och säkert fokusera på det som är viktigt för dig.

Vår process för ett lyckat företagsevent

För att skapa ett oförglömligt företagsevent lägger vi först och främst fokus på att lära känna er verksamhet. Genom att sätta fingret på vilka era behov, ambitioner och önskemål är får vi insikter i vad som är viktigt för er och ert varumärke. När vi har fått en klar och tydlig bild av verksamheten tar vi fram olika konceptförslag som passar er målbild. I nära samarbete med er tar vi fram mervärden som inspirerar, engagerar och berör utifrån era önskemål beroende på den grad av kreativitet, storlek, budget eller komplexitet ni vill ha.

Efter det börjar planeringsarbetet. Planeringsarbetet ska se till att vi får med allting som förväntas, det inkluderar bland annat upplägg, upplevelser, program, kommunikation och logistik. Vi tar fram en tydlig tidsplan över samtliga aktiviteter som ska driva projektet över mållinjen. Från en generell överblick till att djupdyka ner i detaljnivå. Vi ser till att ha kontinuerliga avstämningar under projektets gång för att bekräfta, finjustera och undvika eventuella missförstånd. När företagseventet drivits i mål för vi alltid en grundlig utvärdering och uppföljning av projektet tillsammans med er.
Med vårt skickliga och idérika team ser du till att att ditt företagsevent håller hög kvalité samtidigt som det skapar glädje och motivation hos dina besökare.

Case - Hogia jubileumsfest

När Hogia skulle fira sitt 35-årsjubileum fick vi äran att bära dem under våra vingar och arrangera deras interna jubileumsfest för 1200 deltagare i Göteborg. Med glimten i ögat fick deltagarna följa Hogias episoder och milstolpar genom underhållande videos och shownummer. Läs mer om Hogias jubileumsfest här.