Hybridevent
Hybridevent_Grafik

Hybridevent

Mötet mellan människor är grunden till att utveckla verksamheter och bygga framgångsrika varumärken. Nya tider kräver nya sätt att träffas, kommunicera och interagera med varandra. Hybridevent är ett tryggt och mer flexibelt alternativ när du inte kan samla alla deltagare på en och samma plats.

Hybrid_Event2

Vad är ett hybridevent ?

Hybridevent är ett evenemang som äger rum på flera platser samtidigt, vissa deltagare befinner sig på plats med varandra medans andra deltar digitalt. Varje plats har upplevelser och live-inslag som styrs av ett gemensamt program. Ska ni ha en kick-off, konferens, fira eller lansera? Tillsammans blir alla deltagare på hybrideventet en del av ett större engagemang som är oberoende av geografisk plats. Hybridevent förstärker banden och möjliggör fortsatt vårdnad av relationer och verksamheter trots social distansering.

Fördelar med hybdridevent

Hybridevent är ett flexibelt och modernt sätt att samla människor på. Den primära fördelen är att det är tillgängligt för dina deltagare var de än befinner sig i världen. Ett hybridevent anpassas efter såväl livepublik som digital publik med tillgång till samma eventinnehåll. Genom innovativ användning av teknik skapar vi intima evenemang där alla deltagare har möjlighet att interagera oavsett om de befinner sig på plats eller distans. Hybridevenemang har obegränsade möjligheter där bara fantasin kan sätta stopp. Ta hjälp av oss på Hansen för att skapa effektfulla och oförglömliga hybridevent.

Vår process för ett lyckat hybridevent

För att skapa ett effektfullt hybridevent behöver vi först och främst förstå er verksamhet. I öppen dialog med er ringar vi in vilka ni är, era behov och önskemål. Vi utvecklar sedan bärande koncept och förslag på hybridevent som går hand i hand med ert mål och budget. Vi laddar hybrideventets innehåll med mervärde som inspirerar och berör era deltagare oavsett om de deltar i fysisk eller digital form. Program, upplägg, upplevelser, kommunikation och logistik planerar vi ner i detaljnivå från början till slut, medans du fokuserar på det som är viktigt för dig. Avstämningar och finjusteringar sker kontinuerligt för att se till att ert event håller hög kvalite och lever upp till era förväntningar. Efter genomfört hybridevent gör vi en grundlig utvärdering tillsammans.

  • ETT gemensamt program.
  • Arrangerat på flera platser samtidigt – länkade och direktsända med varandra.
  • Upplevelser och live-inslag på varje plats.
  • Ökat fokus på att involvera deltagare med varandra.
  • Alla engageras i en stark upplevelse – en del live, en del digital.
  • Mer hållbart och tryggt alternativ – minskat resande och ökad social distansering.
  • Vårdar relationer och stärker banden i en gemensam varumärkesupplevelse.

Kontakta oss så berättar vi mer!

Niclas

Hej, du når mig på +46 70 860 82 82 eller skicka ett mail till
niclas.moller@hansen.se