Kick-off

Kickoff för ditt företag

Vill du bjuda in till en kickoff som peppar, enar och tydligt utmärker något nytt och spännande? Vi planerar, organiserar och genomför din kick-off i enlighet med dina mål och förväntningar. Vi hjälper dig att skapa oförglömliga kick-off event för en flygande start på något nytt.

Hansen är en av landets ledande och mest erfarna eventbyråer som brinner för att designa effektfulla möten med hela världen som spelplan. Vi hjälper dig att förverkliga dina ambitioner, nå fram med ditt budskap och förenas med din målgrupp på ett professionellt och passionerat sätt.

Kontakta oss gärna här så kan vi berätta mer.

IMG_3446

Kickoff som inspirerar dina anställda

En kick off hos oss är aldrig den andra lik. Varje evenemang skräddarsys efter unika format baserat på ert mål och syfte. Vi skapar helhetslösningar med fokus på allt ifrån de stora upplevelserna till de mindre detaljerna som i synergi ringar in ert budskap. När du anlitar oss får du ett engagerat team med bred kompetens och lång erfarenhet av logistik och eventproduktion. Bjud in till en effektfull kick off som bygger starka relationer och varumärken.

Hansen process för en lyckad kickoff

När vi tar oss an ett uppdrag behöver vi först lära känna din verksamhet, vi ringar in vilka ni är, vad som är viktigt för er och tar del av all relevant fakta som hjälper oss förverkliga er målsättning. Era behov, ambitioner och önskemål blir en grund för de förslag på koncept och upplevelser som vi tar fram. Er kick-off får ett smart och smidigt upplägg med inslag som inspirerar, berör och skapar mervärde.
Vi ordnar resa, boende, lokal, teknik och underhållning i linje med era krav och riktlinjer. Med vårt stöd under er kick-off kan ni fokusera på att nätverka och knyta an medan vi ser till att allting går som planerat och att evenemanget lever upp till era förväntningar.

Vad du får hos Hansen

Resa, boende, lokal, teknik, mat, underhållning – allt hamnar på vår planhalva. Vi tar hand för helheten utan att glömma detaljerna.

Kontakta oss gärna här så kan vi berätta mer.

 

Checklista

  • Målsättning
  • Förväntan
  • Budskap
  • Aktuella platser eller orter
  • Tidpunkt
  • Målgrupp och antal
  • Budget
  • Vad har ni gjort tidigare?

Vad är en Kickoff?

En kick off symboliserar starten på någonting nytt. Det kan till exempel vara en lansering av ett varumärke, produkt eller tjänst, eller ett nytt affärsområde, ett uppstartsmöte eller en inledning av annan kommande aktivitet eller period. En kick off ska sätta tonen för hela projektet framåt och brukar bestå av aktiviteter som frambringar känslor av gemenskap och motivation. Aktiviteterna kan bland annat vara lagtävlingar, prova på-aktiviteter och talangjakter. Samtidigt ska en kick off spegla visionen och innehålla introduktion av det som komma skall samt presentation av teammedlemmar.

Kickoff ett viktigt event för ditt företag!

En kick-off skapar förståelse för syftet med- och visionen för ett kommande projekt. Det inspirerande evenemanget hjälper till att väcka rätt känsla i deltagarna, skapar en förståelse för vilken roll de spelar och vad som förväntas av dem under projektets gång. En kick-off kan gynna projektet genom att knyta ihop medarbetarna och skapa lagkänsla från början. Genom rätt attityd kan projektstarten och det fortsatta arbetet bli mer effektivt och kvalitativt vilket i sin tur kan främja resultatets utgång.

Vi skapar kickoffer på följande orter