Konferensresa

Konferensresor

Konferensresa utomlands - Två upplevelser i en

Vill du och ditt företag på konferensresa utomlands? Då har ni hittat rätt. Vi på Hansen hjälper dig att forma minnesvärda upplevelser utomlands och levandegöra era budskap på unika platser - världen över.

Det finns många fördelar med att åka på en konferensresa, vare sig det är inom Sveriges gränser eller utanför. Att ge deltagaren ett bryt från sitt vardagliga mönster hindrar andra influenser att stjäla fokus. I sin tur kan det skapa ett kraftigare intryck av budskapet och en förstärkt upplevelse av konferensresan.

Genom miljöombyten, fängslande upplevelser och tid till återhämtning kan du höja deltagarnas engagemangsnivå, öka deras kreativitet, och stärka deras relation till varandra. I sin tur kan konferensresan bidra till ett starkare intryck av budskapet och en förstärkt bild och känsla för verksamheten. 

Vi på Hansen Eventbyrå hjälper er att skapa och arrangera inspirerande och innovativa konferensresor. Vi anordnar konferensresor för både små och stora företag med ambitionen att styra allt från mindre sammankomster till mer omfattande möten och samling av många människor. Vi utlovar trygghet och leveranssäkerhet under hela resans gång.

Kontakta oss gärna här så kan vi berätta mer.

IMG_9304

Minnesvärda konferensresor utomlands

Sedan 1989 har vi på Hansen event anordnat konferensresor utomlands. Vi har lång branscherfarenhet och god kunskap i hur man skapar unika konferensresor som etsar sig fast i minnet hos deltagarna.
När vi planerar och arrangerar effektfulla möten har vi hela världen som spelplan. Genom globala partners och goda kontakter världen över har vi bra lokalkännedom och möjlighet att designa unika, kreativa och innovativa upplevelser på varje utvald plats.  

Vi skräddarsyr er konferensresa utomlands efter era behov och önskemål. Genom att inte utgå från en färdig mall möjliggör vi skapandet av mer minnesfulla konferenser som förstärker just ert budskap. 

I nära samarbete med er väljer vi omsorgsfullt ut en destination med förslag på kreativa inslag. Destinationen och inslagen ska matcha er målbild, levandegöra ert budskap och frambringa den känslan som ni är ute efter för att lyckas fånga deltagarnas intresse och engagemang ytterligare och skapa en minnesrik upplevelse.

Kontakta oss gärna här så kan vi berätta mer.

Vår process för en lyckad konferensresa

För att lyckas arrangera lyckade konferensresor utomlands ställs det krav på verksamhetskännedom, organisering, planering och att våga tänka utanför boxen. Det är vi på Hansen event riktigt bra på.

När vi tar oss an ett projekt lägger vi fokus på att lära känna er och er verksamhet. Vi vill veta vilka ni är, vad som är viktigt för er samt vilka önskemål och förväntningar ni har på både konferensresan och oss som arrangör. Efter det kan vi forma förslag på konferensresor som matchar den målbild som ni ser framför er.

När val av destination aktiviteter är bestämt tar vi fram en väl genomtänkt och detaljerad plan som ska ro projektet i hamn. Vårt uppdrag är att sopa banan för projektet och se till att hög kvalitet bibehålls i styrning av våra skickliga projektledare.

Vi har kontinuerliga avstämningar med er för att se till att allting rullar på som det ska och följer den plan som vi överensstämt. Det inkluderar allt från bokningar, logistik, koordination till aktiviteter och intryck under konferensresans gång.


När konferensresan är avslutad har vi en utvärdering och uppföljning där vi kan fördjupa oss i er upplevelse av både resan och vårt samarbete. Där får ni chansen att ge uttryck för era känslor och åsikter samtidigt som vi får möjlighet att ta vara på de eventuella förbättringsområden som finns. Läs mer nedan om vilka delar vi granskar när vi planerar och skräddarsyr er konferensresa utomlands. 

 

 • Checklista
  Konferensresans utformning grundar sig i vad ni vill uppnå. Vissa vill få med så många aktiviteter och upplevelser som möjligt, somliga prioriterar avslappning medans andra efterfrågar en specifik, varaktig aktivitet. Trots att önskemålen är många och varierar mellan olika företag ser vi till att ni får ut det mesta av er konferensresa i kombination med både trygghet och leveranssäkerhet.
 • Vision
  Oavsett mål och syfte hjälper vi er att arrangera konferensresor som matchar och lever upp till era förväntningar. Visionen kan variera, kanske vill ni förändra resultat, nyansera en känsla eller bygga vidare på er relation till varandra. Vi ser till att ni får ut så mycket som möjlig tryggt, leveranssäkerhet, med bästa möjligheter för era pengar.
 • Känsla/budskap
  Vi behöver veta vilka känslor och budskap som ni vill förmedla till deltagarna på er konferensresa. Känslorna och budskapen kommer att ge oss en riktlinje för vilka aktiviteter och destinationer som är bäst lämpade för ert ändamål.
 • Målgrupp
  För att konferensresan ska uppnå ert mål behöver den även matcha er deltagare som grupp. Det är viktigt för oss att veta vilka ni är, vart ni kommer ifrån, hur gamla ni är och vad ni värdesätter. Det är även betydelsefullt att höra vad ni har för tidigare upplevelser av andra och liknande arrangemang.
 • Hållbarhet
  I planeringsarbetet behöver värderingar och riktlinjer kring hållbarhet finnas med. Vi ser alltid till att er konferensresa stämmer överens med- och lever upp till de policys som er verksamhet har.
 • Transport
  Många har en vision om att åka till en specifik destination, vissa har några få kriterier medans andra inte vet alls. Det är viktigt att ta reda på vilka transport- och logistiklösningar som finns för att ta sig till den önskade destinationen. Även här spelar företagspolicys och värderingar in, och sätter riktlinjer för vilka destinationer som faktiskt blir aktuella för konferensresan.
 • Aktuella destinationer
  Vilka destinationer som är aktuella för er resa baseras på ert mål, syfte och budget. Även tidsutrymme och transportönskemål är grundläggande. Vi vill veta vart ni har varit tidigare och hur ni upplevt de konferensresorna för att se till att förslagen på destinationer som vi ger matchar- och lever upp till era behov och förväntningar.
 • Typ av aktiviteter
  Det är syftet som styr vilka aktiviteter som ska ingå i er konferensresa. Beroende på vad ni vill uppleva ser vi till att hitta aktiviteter som stärker bandet mellan resans syfte och målsättning. Intentionen är att det i sin tur ska förstärka budskapet med- och minnet av konferensresan hos deltagarna.
 • Budget
  Vi vill att ni ska få ut så mycket ni bara kan av er konferensresa utomlands. Med vår erfarenhet, kunskap och position i branschen kan vi se till att matcha och optimera er budget med genomförbara upplevelser som ger maximalt intryck av konferensresans budskap. 

Case - Newsec Asset Management AB

Vi skapade jubel och en och annan glädjetår hos personalen på Newsec Asset Management. Det är precis så det ska kännas när en väl genomarbetad arbetsstrategi med utgångspunkt i fyra värdeord förmedlas. För 250 personer arrangerade vi en teambuildingaktivitet med syfte att förmedla känslan av att “vara en del av en större helhet” Pricken över i:et var att aktiviteten inte pågick i en  grå konferens-sal utan på en strand i Calpe i Spanien. Upplevelsen kom i sin tur att förstärka budskapet och etsa sig fast i minnet hos deltagarna. Läs mer och se bilder från Newsec Asset Management konferensresa utomlands här.