Vad vi gör

Event och möten är alltid en direktsändning. Att samla, beröra och inte minst förflytta människor kräver noggranna förberedelser, smarta lösningar och ett brett kunnande utöver det vanliga. Allt från kommunikation och kreativitet till logistik och professionell projektledning. Det är då magin uppstår!

Till er hjälp har vi egen IATA-licenserad reseavdelning som tar hand om alla resor och transporter.

test2
  1. Innehåll och kommunikation
  2. Resor och logistik
  3. People- och Event Management

Hansen tar ett helhetsgrepp och ser till att alla delar fungerar tillsammans. Alltid till 100% - i stort och smått.

Spira19

1. Innehåll och kommunikation

Alla möten och events har till uppgift att förmedla något. Något ska firas, berättas, lanseras eller kanske inspirera till nya prestationer. Oavsett vad så måste det göras med känsla och skapa engagemang. Tillsammans utformar vi ett upplägg som kommunicerar det ni vill få sagt. Ibland i all sin enkelhet. Ibland genom kreativa idéer och perspektiv, tekniska lösningar och stimulerande innehåll och aktiviteter. Alltid med fokus på relevans och att leverera starka, effektfulla upplevelser.

alex-holyoake-g8zCEU8UNVI-unsplash

2. Resor och Logistik

Vi tar hand om allt det praktiska – lämplig destination, resor, transporter, hotell, lokaler och all den service som krävs för att ditt event ska fungera perfekt. Oavsett om det är i Sverige eller någonstans i världen. Det är vi experter på! Vårt team ligger alltid steget före. Vi löser oväntade utmaningar och tacklar nya frågor som ibland dyker upp längs vägen. Allt för att du ska kunna ägna dig åt det som är absolut viktigast för dig. Just den kompetensen gjorde vårt mångåriga samarbete med Volvo Ocean Race så framgångsrikt.

Volvo Ocean Race
yiran-ding-VxC0DMdCh4E-unsplash

3. People- och Event Management

Många delar och många människor samtidigt – allt måste klaffa! Intressant innehåll, bra service och smidig logistik är en sak. En annan är att leda och koordinera alla delar. Vi sköter information och registrering av hundratals, ibland tusentals deltagare samtidigt. Hansen håller koll på projektets alla delar, och säkrar att all nödvändig information samlas in och hamnar där den ska för ett lyckat event. Den tryggheten blir din!